Kitaratunnit tampere

Kitaransoiton opetusta kokemuksella niin vasta-alkajille, kuin jo edistyneemmillekin soittajille

Kitaratunteja netissä ja kasvotusten

Opetan kitaransoittoa sekä kasvotusten että internetin välityksellä. Jos kulkeminen Tampereelle on ongelma, kokeile kitaratuntia netissä! Tarvitset käytännössä vain älypuhelimen, jossa on kamera ja esimerkiksi Facebook-messengerin. Myös pöytäkone tai läppäri on soveltuva, jos sinulta löytyy erillinen webkamera. Kasvotusten opetus tapahtuu Tampereen Kalevassa tai erityistapauksissa myös oppilaan kotona. Jos kiinnostuksesi heräsi tai haluat tietää lisää, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Tarjoan myös valmennusta, jos olet hakeutumassa esimerkiksi konservatoriolle ja tarvitset apua pääsykoemateriaalin läpikäymisessä. Konservatoriolle hakeminen mietityttää monia nuoria soittajia. Pystyn näyttämään sinulle hakukokeeseen tarvittavat musiikin teoreettiset asiat ja auttamaan näytekappaleen valinnassa ja harjoittelussa. Nuotinluku ja teoria ovat asioita. jotka epäilyttävät monia kitaristeja ja niiden vuoksi hakeminen saattaa jäädä kokonaan tekemättä. Minun opetuksessani saat kuitenkin nuotinluvun perusteet haltuun muutamassa kuukaudessa. Sujuvaan nuotinlukutaitoon vaaditaan muutamia vuosia säännöllistä harjoittelua.

Opetukseni tueksi tarjoan paljon erilaista lisämateriaalia, kuten yksilöityjä soittovideoita, linkkejä ja tabulatuureja. Vuosien opettamisen aikana minulle on kertynyt muun muassa suuri kokoelma videomateriaalia, jonka jaan mielellään oppilaan kanssa.

TARJOAN OPPILAALLE ENSIMMÄISEN TUTUSTUMISTUNNIN ILMAISEKSI!

Kitaratunnit kasvotusten - HINNat:

KITARATUNNIT HINTA:
  • Yksittäiset tunnit 40 € (sis. alv.)
  • 10 kpl yhteensä 375 € (sis. alv)
  • Pari- / ryhmätunnit 25 € / osallistuja (sis. alv.)
INFO:
  • Ensimmäinen tunti ilmainen!
  • Laskutan yksittäiset tunnit kuukausittain toteutuneesti.
  • 10 kpl paketti laskutetaan etukäteen
  • Opetushuoneestani löytyy vahvistin ja useita eri kitaroita, jotka ovat vapaasti käytettävissä.
  • Voin sovittaessa pitää tunteja myös oppilaan kotona Tampereen alueella.

Kitaratunnit aikuisille sekä nuorille

Kitaratunteja aloin pitää valmistuttuani Tampereen Ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Olen auttanut kymmeniä oppilaita eteenpäin oman soittamisensa kanssa. Yksilöin kitaratunnit aina oppilaan lähtötason ja osaamisen mukaisesti. Oppilas kehittyy parhaiten silloin, kun tunneilla käyminen on säännöllistä ja tapahtuu pidemmällä aikavälillä. Pyrin opettajana löytämään sinulle sopivimman seuraavan askeleen soittamisesi suhteen. Näin ollen pysyt motivoituneena, koska tunnet kehittyväsi soittajana. Opetuksessani on käynyt kaikenikäisiä soittajia lapsista keski-ikäisiin. Soittoharrastuksen aloittaminen aikuisena ei ole liian myöhäistä, sillä laadukkalla ja säännöllisellä harjoittelulla opit varmasti soittamaan!

Tunneillani käydään lävitse soittotekniikkaa, musiikin teoriaa, korvaharjoituksia ja kitarasoundien tekemistä. Vasta-alkajien kanssa aloitetaan perusteista ja käydään lävitse perinteisiä kitarakappaleita. Aloittelijoille pystyn antamaan neuvoja myös soittimen, vahvistimen ja erilaisten efektien valintaan. Kitaratunneille kannattaa lähteä jo hyvissä ajoin soittoharrastuksen alettua, sillä näin ollen oppilas omaksuu oikeanlaisen soittotekniikan ja tavat harjoitella. Kehittyneemmille soittajille pyrin tuomaan uusia ideoita muun muassa improvisointiin, erityisiin soittotekniikoihin (sweep picking, economy picking, tapping yms.), säveltämiseen ja harjoittelurutiineihin. Monilla soittajilla on jokin tietty ongelma, joka pidättelee kehittymistä soittajana. Opettajana pyrin etsimään sinulle käytännönläheisiä harjoituksia, jotka auttavat korjaamaan näitä ongelmia.

Ota Yhteyttä

Minut kannattaa valita opettajaksi, koska minua aidosti kiinnostaa oppilaan kehitys ja valmistelen tunnit ja materiaalit huolella. Olen myös helposti lähestyttävä ja mukava kaveri ja suhtaudun kaikkiin oppilaisiin samalla asenteella soittotasosta riippumatta.

Opettelen jatkuvasti uutta materiaalia oppilaiden toiveiden pohjalta, joten jos sinulla on jokin tietty kappale, jonka haluat oppia niin katsotaan se lävitse! 

Innostuin sähkökitaran soittamisesta varsinaisesti ollessani yläasteella, eikä innostuksen hiipumisesta ole ollut merkkejä. Musiikillinen kiintopisteeni kulki punk-rockin kautta hyvin nopeasti metallimusiikkiin. Myöhemmällä iällä olen kuitenkin aina vain enemmän kiinnostunut musiikista laaja-alaisemmin, ja nykyään repertuaaristani löytyy metallin lisäksi myös pop- ja jazz-musiikkia. Vuosien varrella minulle on kertynyt soittokokemusta useiden bändiprojektien tiimoilta ja soitan kitaraa tarvittaessa myös tilauksesta äänitteellä. Ota yhteyttä!